Szombaton Felvidéken is bemutatja új lemezét az Ismerős Arcok – jön az UTOLSÓ

Nagyszabású zenei eseményre készül a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ! Az Ismerős Arcok zenekar fogadta el a komáromiak meghívását, hogy bemutassa új, „Utolsó” című lemezét, melyre 2022. május 14-én (szombat) kerül sor 20.00 órai kezdettel.

A koncert különlegessége, hogy ez lesz az első olyan alkalom, ahol az új, „Utolsó” c. lemez dalai nemcsak elhangzanak, hanem azok már „haza is vihetők”. Ugyanis azelőtt, hogy Szlovákia második legnagyobb művelődési házában, a komáromi Egressyben dübörögnek a régi slágerek és az új dalok, kézzel fogható formában is megjelent az új lemez.

Vajon tényleg itt az Utolsó? – megjelent az Ismerős Arcok várva várt új lemeze

A koncerten elhangzanak az új nóták mellett a jól ismert „kötelező” darabok is, a koncert zárószáma pedig az ilyenkor is kihagyhatatlan Nélküled lesz.

„Hetet játszunk el a tízből, a lemez dalai közül. Azután a közönség által leginkább kedvelt dalokat tűzzük műsorra.” - mondta el portálunknak Nyerges Attila, a zenekar frontembere.

 

 

Az új lemezen, mely az Utolsó címet viseli, vendégként szerepel Szalóki Ági és Karácsony János James is. A korongra feldolgozások is kerültek: a komáromi repertoárból sem maradhat ki az Ezt nem tudom másképp mondani című Bikini-örökzöld feldolgozása és az LGT Mi lesz velem? című nótájának áthangszerelt, újragondolt változata sem.

„Összetett és számomra az eddigi legkedvesebb lemezünk az „Utolsó“. Zenében és szövegben is a nyolcvanas éveket idézi, amelyek nekünk a legszebb éveink voltak.” - tette hozzá az énekes.

ITT OLVASHATÓ A TELJES INTERJÚ

EZ, ATEMPO.sk