Így tért vissza a NOX – a tévében láthatjuk Péter Szabó Szilvia és csapat nagykoncertjét

A 2000-es évek egyik legnagyobb és legsikeresebb magyar produkciója a NOX, 13 év csend után 2022. november 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában egy hatalmas gigakoncerttel lépett újra a nagyközönség elé alakulásának 20. évfordulóján.

Felvidéken is dübörgött Péter Szabó Szilvia jubileumi turnéja (FOTÓ+VIDEÓ)

Természetesen, ahogy az a produkciótól várható volt, ezúttal is egy lenyűgöző, színes showműsorral készültek, magasságokkal és mélységekkel fűszerezve. A csapat mindig is előszeretettel használta az adott kor technikai vívmányai adta lehetőségeket a maximális vizuális élmény érdekében. A táncszínház mellett ezúttal is a lehető legmodernebb, innovatív megoldásokat alkalmaztak, így egy grandiózus látványvilág tárult a közönség szeme elé.

 

 

A felejthetetlen koreográfiáról, ahogy mindig is, Péter Szabó Szilvia énekesnő mellett a csapat másik oszlopos tagja Nagy Tamás táncművész és a Varidance társulat gondoskodott, de egy különleges közreműködő is felkérést kapott. Ezt a meglepetést Szűcs Zoltán vezetésével, a világhírű Attraction Árnyékszínház produkciója hozta el, emelve az est fényét.

A visszatérő és egyben jubileumi koncert "A Főnix legendája" címet viselte, amely a NOX újjászületését hivatott szimbolizálni.

Ezt láthatjuk a tévében december 17-én, vasárnap 20.10-től az M2 Petőfi TV műsorám.

EZ, ATEMPO.sk