Karácsonyi és szilveszteri különkiadással, majd új epizódokkal érkezik A mi kis falunk

Pajkaszegen az ünnepek beköszöntével sem áll meg az élet. A karácsonyi és a vadonatúj szilveszteri epizód után, január 6-án érkezik a 8. évad folytatása.

Pajkaszeg lakói szilveszterkor sem tétlenkednek. A kultúrházban Erika vezetésével mindenki azon dolgozik, hogy feledhetetlen legyen az ünnepi hangulat, de ahogy ez már a faluban megszokott, minden másképp alakul, mint ahogy tervezték. Lesz, aki menni akar, de marad - és lesz, aki nem hitte volna, de itt köt ki. A káoszból végül óriási buli lesz és olyan parti kerekedik a kultúrházban, amilyet még nem látott ez a falu.

Az új epizódokban Nelli és Zsolt kapcsolata úgy tűnik, mérföldkőhöz ér - különös „nászútra” utaznak. Végre megismerhetjük Répa Árpád feleségét, aki cseppet sem könnyíti meg a férfi életét, ráadásul a környéken felbukkan egy alak, aki igazi vademberként viselkedik és még egy esküvő is borzolja a pajkaszegi kedélyeket.

 

A mi kis falunk

 

A sorozat főbb szereplői Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland és Peller Anna.

A mi kis falunk karácsonyi epizódját december 25-én 19:00 órától, a bakiparádét szilveszterkor a Himnusz után, a szilveszteri adást pedig január 1-én 19:40-től sugározza az RTL.

A nyolcadik évad folytatása január 6-tól szombat esténként lesz látható az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+-on.

ATEMPO.sk / RTL
Fotó: RTL