The Grove lemezbemutató és Drum&Bass party az NFG nyitóbuliján

A hétvégén, szeptember 25-én kerül megrendezésre a ConnAction drum and bass party sorozat negyedik epizódja, amely egyben a dunaszerdahelyi NFG szezonnyitó bulija is.

Az estét a rezidens Gystore nyitja. Kezdésnek deep- illetve liquid drum and bass várható. A későbbi órákban színre lép a dunaszerdahelyi The Grove trashbeat zenekar, amely a Green is the colour című kislemezét mutatja be a nagyérdeműnek. Az EP-t és a bandát nemrég mutattuk be olvasóinknak.

GYSTORE

THE GROVE

A ConnAction egyik vendége a kassai Majkl Kelso, akinek STRDVK néven saját party sorozata van a Tabačka Kultúrfabrikban. Leginkább atmoszférikus liquid drum and bass-t pörget. Ez lesz a dunaszerdahelyi debütálása.

MAJKL KELSO

Érkezik még Trnaváról a Summit partysorozat rezidense, BOBO. Szettjeiben főleg a neurofunk hallható, de a jungle sem áll tőle messze. Bakelit bag-jével rengeteg klubban megfordult már, a TRIDENT OPEN AIRen több alkalommal is fellépett. Nem lehet csalódni benne.

BOBO

De külföldről is jönnek fellépők, pontosabban Budapestről az EyeScream duó. A srácok a drum and bass keményebb vonalát képviselik. Nevükhöz fűződik a Non-Stop Drum and Bass rádió podcast, illetve van egy saját partysorozatuk is. Többször találkozhattunk velük a Savage Tales sorozaton is.

EYESCREAM

Tehát szeptember 25-én mindenkit várnak az NFG-ben!

NAPTÁR ESEMÉNY

ATEMPO.sk