Ilyen volt a Mátraalja Fesztivál – Jövőre jön a folytatás, de a név változik

Ilyen volt a Mátraalja Fesztivál – Jövőre jön a folytatás, de a név változik

Szécsényben, a Forgách-kastély kertje egy hétvégére fesztiválhelyszínné változott. A helyiek, környékbeliek és határon túliak végre megmutathatták, hogyan bulizik három napon át egy igazi nógrádi. A Mátraalja Fesztiválon a legnagyobb hangulatot kétségkívül Ganxsta Zolee és a Kartel, Curtis és Kollányi Zsuzsi, az Ocho Macho és a fesztivált záró Hooligans keltette, de láthattuk a színpadon a Margaret Island, Children Of Distance zenekarokat, Sub Bass Monster-t és ByeAlex-et is (részletes program).

Vissza idézzük most ezeket a pillanatokat pár fotó erejéig
(cikk folytatása lejjebb)

A fesztiválról és a folytatásról Tóth Péter, a fesztivál főszervezője elmondta, hogy „a kastélykert idén tökéletes választás volt, sokat tud dobni egy fesztivál hangulatán az igényes, festői környezet. Az esemény jövőre is egész biztosan marad Szécsényben, azt azonban elárulom, hogy a név változni fog. Célunk, hogy a fesztivál híre átíveljen az országhatáron is, ezt a fajta nyitást jelzi majd az új név is: A Felvidék Kapuja Fesztivál.”

A palócföldi rendezvény folytatja tehát a megkezdett utat, a szervezők pedig bíznak benne, hogy egy év múlva sikerül még több embert megszólítani a fesztivállal határon innen és határon túl egyaránt.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Göbölös Lajos