RV Mese - a Rómeó Vérzik 25 éves története Koppány “meséi” alapján

Az idén jubiláló, 25 éves somorjai Rómeó Vérzik zenekar frontembere, Kovács Koppány egy új oldaláról mutatkozik be. A jelenlegi szükségállapotra való tekintettel, ami most a mi illetve a zenekarok mindennapjait befolyásolja, új fába vágta a fejszéjét.

Home videóival szeretné megismertetni velünk a Rómeó Vérzik pályafutását, a megalakulásuktól kezdve egészen napjainkig. Az RV Mese 3 részben mesél a banda volt és jelenlegi tagjairól időrendi sorrendben, hullámvölgyekről, magaslatokról, előkerülnek értékes fényképek a pályafutásukról, illetve egy szál gitár kíséretében felcsendülnek a jól ismert RV dalok Koppány tolmácsolásában.

A vidám sztorizgatások mellett viszont nem feledkezik meg figyelmeztetni minket a jelenlegi helyzet komolyságára sem. A lényeg, hogy vigyázzunk magunkra, hogy mihamarabb találkozhassunk egy fergeteges Rómeó Vérzik koncerten!

 

 

 

 

A banda a héten pedig már stúdióba vonul, ahol gőzerővel fejest ugranak az új lemez munkálataiba. Koppány ígérete szerint lesznek élő bejelenkezések is a stúdióból, ahol betekintést nyerhetünk a munkálatokba.

Lényeg a lényeg: Éljen a rock’n’roll!

Balla Mária, ATEMPO.sk