Ismerd meg a Hope Red bandát – dokumentum film készült róluk

Kevés zenekar büszkélkedhet azzal, hogy dokumentumfilm jelenik meg róla, ezért is különleges az a 25 perces film, amelyet egy kis dokumentarista csapat készített a felvidéki Hope Red zenekarról. A “gasztrometálról” is elhíresült formáció februárban mutatta be a Track#2 c. videóklipjét, sőt még a tévében is szerepelt!

“Csak a világsztárokról és a világklasszisokról készülnek ilyen dokumentumfilmek, ezért nagyon hálásak vagyunk „Asödöf Kvertznek”, hogy csapatával nyomon követte zenekarunkat.” - írta a zenekar közösségi oldalán.

A zenekar betekintést enged a zárt, gyakran komplexusokkal teli világába, exkluzív mélyinterjúkon keresztül derül ki pl. hogy miért nem elég nekik a hat húros gitár, hogy ott voltak-e ahol lenniük kellett, ill., hogy mitől olyan kellemesen rokkos, de mégsem taszító a zenéjük.

A filmből több kulisszatitok is kiderül a hamarosan megjelenő Album#1 lemezről, a zenekar töretlen munkamoráljáról, a gasztrometál gyakorlati alkalmazásáról és a kreatív közegről, amelyben gyakran popos és mulatós dalok is születnek.

 

 

“A nagy dobásunk ez után következik majd” - nyilatkozta név nélkül a zenekar egyik tagja arra a kérdésre, hogy mik a jövőbeli terveik. “Biztatjuk a kedves közönségünket, hogy kövessenek a közösségi média oldalain, mert olyat mutatunk, amilyet még nem láttak” - zárta mondanivalóját.

Vajon mivel készülnek megint a srácok :)

Aki kíváncsi a zenekar következő nagy dobására, iratkozzon fel a Youtube csatornájára, ill. a Facebook és Instagram oldalára.

 

Az eddig megjelent Hope Red dalok:

TRACK#2
TRACK#3
TRACK#4
TRACK#6

ATEMPO.sk