Ez itt Felvidék legszürreálisabb videóklipje – LÁTNI KELL!

PREMIER: Megérkezett Felvidék legszürreálisabb videóklipje – EZT LÁTNI KELL!

“Egy álom, egy álom vált valóra” - mondja Culka Ottó a Hope Red zenekar új videóklipjének bevezetőjében, hiszen “kétéves világturné után végre hazajöttek, hogy nekünk játszanak”. Molnár Csaba rendezésében minden álom valósággá válik, még a legőrültebb hazai rock koncert is.

A Hope Red zenekar 2013-tól aktív, és hónapokon belül megjelenik az Album#1 nevet viselő lemeze. Ennek apropóján a zenekar egy egész videográfiát készít, ennek a második része a most megjelent Track#2 videóklip.

Az újdonságban olyan hazai színészek is felbukkannak mint Culka Ottó, Dékány Nikolett és Katona Eszter. De ha jól figyeltek más zenekarok tagjai is láthatjátok.

A forgatást közel negyven statiszta és a tizenöt fős stáb segítette.

 

 

“A Hope Red is egy nagyon különleges zenekar, a koncertjeik hangulatát semmi máshoz nem lehet hasonlítani, ezért választottam az őrült koncert témáját. Amikor elkészült a klip, azt hittem, hogy nagyon abszurd lett, de a zenekar tagjai maguk mondták, hogy mégis hiteles képet ad a hangulatról és az etetésről, hiszen ez a gasztrometál különlegessége!

A szlovákiai magyar kultúra ilyen szintű virágzását és pezsgését még nem láttam az elmúlt húsz év alatt, ezért nagyon hálás vagyok az alap támogatásáért, az ott dolgozó emberek munkájáért, a stábunk fáradhatatlanságáért és mindenkinek, aki segített abban, hogy ez a kisfilm megszülessen.” - mondta Molnár Csaba, a kisfilm rendezője.

Ajánljuk figyelmetekbe az újdonságot … nem fogjátok tudni „letenni” :)

 

 

“Aki követi a zenekart, tudja, hogy nem idegen tőlünk ez a szürreális világ. Voltunk már Michelin-csillagos séfek, popsztárok, játszottunk mulatóst, drum and bass-t és punk zenét is, itt volt a legfőbb ideje, hogy végre híres rocksztárok legyünk!” - mondta Laczkó Sándor, a zenekar egyik gitárosa.

A zenekar legközelebb március 12-én a pozsonyi FUGA klubban lesz látható, majd 21-én Dunaszerdahelyen.

Az Album#1 már előrendelhető a zenekar honlapján, a www.wearehopered.com címen. A videóklip megjelenését a Kisebbségi Kulturális Alap támogatta.

ATEMPO.sk
Werkfotó: Tóth Emese