FRISS HAZAI: Meghozta a jó hangulatot a Coconut Winter – itt a Róka, róka

Hosszú várakozás után végre elérte az igényes mulatós zene a Felvidéket is. A most megjelent Róka, róka c. dal a bizonyítéka annak, hogy a hazai zene is lehet színes, változatos és minőségi.

Figyelem, előre szólunk, hogy a srácoknak van humoruk :)

 

 

Laczkó Sándor, a Coconut Winter egyik tagja elmondta:

“nem kell szintisnek lennem ahhoz, hogy jó szinti témákat írjak gitárosként. 2019-et írunk, pontosabban midi jeleket írunk”.

"... hogy eeelment a Midi néni a vásárba... " - vágott közbe Gila, aki frontemberesen benyúlt a hűtőbe, hogy igényesen megcirógassa hűlő kókuszát.

Domján Kristóf elmondása szerint “a kókusz sem terem meg úgy télen, mint nyáron, ezért kénytelenek voltunk nyári, lendületes dalban megformálni a gondolatainkat.

Igaz, hogy egy róka nem csinál nyarat, de a Coconut Winter próbál ezen változtatni egy 80%-ban poliészter, 20%-ban elasztánból készült rókával.”

A CW dobosa így folytatja: “Az improvizatív, mondhatni “falusi” érzelemmel előadott szintetizátor szóló erős, már-már empatikus és egyben nosztalgikus érzéseket kelthet mindnyájunkban. A falunapok hajnali óráiban való közös hőbörgő éneklések, a lagzik utolsó és egyben extatikus asztali táncai, vagy akár az utcavégi kiskocsma izzadó falai között péntek esténként véletlenül kialakult és egyben befejezhetetlen vigadozásainak emlékeit idézheti.”

 

A Coconut Winternek nem ez az első ilyen dala, két éve jelent meg a Summerhit, majd idén a Summershit, amely után a fiúk elmondták: “ebből szeretnének meggazdagodni”.

Sem a rock, sem a pop zene nem hozott még pénzt a házhoz, ezért jött el a mulatós ideje.

Aki szeretne a zenekarral mulatni, már előrendelheti az első lemezét a www.wearehopered.com oldalon.

ATEMPO.sk