FRISS! A legismertebb kameruni sláger új köntösben - Alane (+SZÖVEG)

Robin Schulz a 90-es évek egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan titeket is megmozgat. Talán ez lesz a nyár slágere?

Ha megkérdeznénk tíz embert az „Alane” jelentéséről, nagy eséllyel tíz különböző választ kapnánk, és éppen ebben rejlik a dal nagyszerűsége is, hiszen ennél nagyszerűbb bizonyítékot keresve sem találhatnánk a zene nemzetközi nyelvére. A kameruni Wes klasszikusa a mai napig a rádiók nagy kedvence, a német producer feldolgozásában pedig igazi bulizene lett.

„Az „Alane” mindig is nagy szerelem volt, aki ismer, tudja, nem újdonság ez. Ha valami, akkor ez igazi időtálló zene, ami azonnal kiránt a szürkeségből és boldogsággal áraszt el. Az volt a célom, hogy egy nagyszerű nyárindító track szülessen”- mesélte Robin Schulz.

„Újra szerettem volna értelmezni a dalt, de mindemellett tiszteletben tartani az eredeti verziót is, hogy ne térjünk el a szám eredeti vibejától, ezért különösen fontosnak tartottam, hogy Wes is részt vehessen a 2020-as verzió megszületésében”- tette hozzá a sztárproducer.

 

Wes

 

Wes és Schulz Párizsban találkoztak, ahol, mint kiderült, nagyon is egy húron pendülnek.

„Remek volt a közös munka, rengeteget nevettünk, beszélgettünk zenéről és különböző projektekről. Robin a világ egyik legnagyszerűbb DJ/producere, a keze alatt az „Alane” olyan verziója született meg, amit első hallásra megszerettem. Csodálatos zenei harmónia, örömkönnyekben törtem ki, amikor meghallottam” - emlékezett vissza az „Alane” szülőatyja, Wes.

És hogy valójában mit is jelent az „alane”? A kérdésre a választ Wes adja: „Az „alane” jelentése szerelmi dal bantu-kana nyelven.”

Miután lerántottuk a leplet a szövegről, jöjjön az újdonság!

 

 

A végére pedig itt a a teljes dalszöveg is:

Alane

Sôh Ndêri Nsang Hé
Mi Ni Ya Sôh Ndê
Bi Ka Mi Nsanghé – Hé Ngani Mitou
Mi Kwa Mi Tchô A Ndoûh Mi Kwa Hô Yê

Sôh Ndêri Nsang Hé
Mi Ni Mi Ya Sôôh Bêbi Sôh Ndê
Bi Ka Mi Nsanghé – Hé Ngani Mitou
Mi Kwa Mi Tchô A Ndoûh Mi Kwa Hô Yê

REFRÉN

Alanè Mba Yi Woumaaaaaaaa Wé
Oh Tou Sôôôndé
Oh Maaaaaayê
Wé Ya Nsénga Wé
Ha Séeeeeehéee
Wana Wé Ndé Lambo

Sôh Ndêri Nsang Hé
Mi Ni Mi Ya Sôôôh Bêbi Sôh Ndê
Bi Ka Mi Nsang – Hé Ngani Mitou
Mi Kwa Mi Tchô A Ndoûh Mi Kwa Hô Yê

REFRÉN 2

Alanè Mba Yi Woumaaaaaaaa Wé
Oh Tou Sôôôndé
Oh Maaaaaayê
Wé Ya Nsénga Wé
Ha Séeeeeehéee
Wana Wé Ndé Lambo

Nê Ma Kani Kasso
Nê Ma Kwa Sê Kwa
Nê Ma Kwa Ni Kasso
Nê Ma Kwa Nê Kâ

ATEMPO.sk