Tudom jól - José klippremier

Ma este 19.00 órakor mutatja be portálunk közreműködésével új klipjét Ropog József, alias José, a Komáromból indult, Karván élő rapper.

„A Tudom jól három perc ötven másodperces szerelmes szám, amit próbáltam úgy megírni, hogy ne legyen az a tipikus, »rózsaszín felhős, buborékos« zene. Harminc fölött, érettebb fejjel arról rappelek, mit magában foglal egy tartós kapcsolat. A menyasszonyomnak írtam. A videoklipben életképek villannak fel arról, milyen akadályokkal találkozhat egy évek óta együtt élő pár. Mutatunk példát a jóból és a rosszból. Az a lényeg, hogy minden rossz ellenére, kitartanak egymás mellett”

– nyilatkozta José, aki tegnap szólókoncertet adott a Kisbéri Zenés Nyári Esték rendezvényén, hamarosan pedig feltűnik majd a képernyőn is, egy internetes tévéműsorban.

Addig pedig itt a ma esti klippremier, amit izgatottan várnak az alkotók.

 

José

 

A klipet Sipos Géza, a Medusa Pictures vezetője rendezte. Zsidek Sofi és Andruškó Bendegúz, a marcelházai gyermekszereplők táncát Kobza Kati koreografálta. A felnőtt párt a karvai Hupian Regina és a marcelházai Farkas Ákos alakítják.

Jobban izgulok, mint José, amikor kirak egy klipet – mondja Sipos Géza rendező, operatőr

A Tudom jól július 11-én Karván és Komáromban forgatott klipje rekord gyorsasággal, 12 nap alatt készült el. Ma este portálunk közreműködésével kiderül, mennyire érinti meg a nézőket José vadonatúj klipje!

A klipet itt nézhetitek meg 19.00 órától:

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk