Ránk talál – Mészáros Tamás és Molnár Ágnes közös karácsonyi dallal készül az ünnepekre

Mészáros Tamás énekes, színész ezúttal az elbűvölő Molnár Ágnessel, a Győri Nemzeti Színház színésznőjével készített egy új karácsonyi dalt, amely üdítő slágeres zenei elemekkel született meg. Mindketten úgy gondolják, hogy ebben a rohanó világban igaz értéket teremtsenek. A dalt dunaszerdahelyi koncertjükön élőben is bemutatják.

Legutóbb 2014-ben jelent meg karácsonyi dalom. Ezt azóta három nagylemez követte, amelyeken szintén saját szerzemények hallhatók. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb téli, karácsonyi témájú dalnak, amelyet természetesen duettben képzeltem el. Régóta szerettünk volna Molnár Ágnessel egy közös saját duettet elkészíteni és kiadni. Most elérkezett a pillanat.” – mondta el a felvidéki származású Mészáros Tamás.

„Ez a dal tulajdonképpen azért is egyedi, mert életem első saját dala, ráadásul Tamással annyira hasonlót gondolunk a legszebb ünnepünkről, hogy azonnal igent mondtam a közös munkára.

Azon kaptam magam, hogy nem sokkal később már Tihanyi Dániel barátunk, kollégánk stúdiójában vagyunk és az általa hozott dallamra elkezdtük megírni a dalszöveget. Minden annyira gördülékenyen ment. A következő találkozásnál már énekeltük fel a dalt. Igazi csapatmunka volt. Nagyon várjuk a fogadtatását.” - fejtegette Molnár Ágnes.

,,A hangszerelése finoman illeszkedik a dalszöveghez, amely azt hiszem eléggé kortalan, mégis kicsit modern hangzásra törekszik.

Könnyen emészthető. A hangszerelést Tihanyi Dánielnek köszönhetjük, a dobokat Hargas Gábor ütötte, a trombitát pedig Pecze Balázs fújta. Szívünk minden szeretetével ajánljuk mindenkinek ezt a mesés utazást!” - tette hozzá Tamás.

December 20-án, kedden Mészáros Tamás és vendégei Itt a tél című ünnepi koncertjére kerül sor Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Művelődési Központban, ahol ezt a dalt élőben is előadják. Az este folyamán Molnár Ágnes mellett Varga Miklós is színpadra áll.

 

https://www.youtube.com/watch?v=p9N3SZ9kWoA

 

DALSZÖVEG: Ránk talál

(Az) óra szól, szívem már zakatol.
Hóesés, zene szól valahol.
Ezüstfenyő ágán angyalszárny pihen.
A szeretet lángját magammal viszem.

Várni rád ezen a csodás éjszakán.
Glóriát ragyog a hideg téli táj.
Várni rá, ki mindig ránk talál.
Ünnepel a nagyvilág.

Az éj leszáll, az otthon melege vár.
Jössz felénk egy fénylő csillagon át.
Most nyugszik a város, békét rejt a csend.
Ez az igazi ajándék, mi éltet idebent.

Várni rád ezen a csodás éjszakán.
Glóriát ragyog a hideg téli táj.
Várni rá, ki mindig ránk talál.
Ünnepel a nagyvilág.

Várni rád ezen a csodás éjszakán.
Glóriát ragyog a hideg téli táj.
Várni rá, ki mindig ránk talál.
Ünnepelj nagyvilág!

ATEMPO.sk