ÚJ KLIP: SuperStereo – Fedezd fel

A négy tagú formáció legújabb számában Krsával működött együtt. A „Fedezd fel” című dalhoz egy látványos videoklip is készült, amelyet Budapest utcáin és a kőbányai Dreher sörgyárban forgattak.

A SuperStereo alig egy év alatt futott be és vált ismert és elismert együttessé. A „Bent a neved” című daluk közel tízmilliós megtekintést ért el YouTube-on, és a számláló kitartóan pörög tovább. Legújabb számuktól, a „Fedezd fel”-től hasonló sikereket várnak.

Az új dal egy ízig-vérig nyári slágernek készült: a nyár szabad, fesztelen, kalandos érzését dolgozza fel, a számot a fesztiválokon, a Balaton-parton vagy Duna-korzón eltöltött, hajnalig húzódó éjszakák ihlették.

A "Fedezd fel"-ben közreműködött Krsa is, a PASO frontembere egy pergős szövegű rap betéttel dobja fel az alapból is lendületes számot. „Régi álmunk, hogy közreműködővel írjunk dalt. Krsa régi barátunk, így kézenfekvő volt, hogy őt kérjük fel a közös munkára. Ahogy elkészültünk az alappal, elküldtük neki, ő pedig azonnal rábólintott. A végeredmény pedig – reméljük, - magáért beszél: megállíthatatlan a nyári őrület!” – mondta Laskai Viktor a számról.

 

 

ATEMPO.sk