Új videóval robbantja az őszt a USEME

Minden eddiginél izgalmasabb steampunk videoklippel és vadonatúj dallal robbantja az őszi szezont a USEME. A jelenleg második albumán dolgozó és a FISH! zenekarral közösen turnézó csapat újabb szerzeményt mutat be a készülő anyagról Ez a mi portrénk címmel.

A zúzós poprock legfrissebb hazai képviselői a lendületes és számos állomásból álló nyári fesztiválturné után sem lassultak le, és csatlakoztak a FISH!-hez, hogy a tízállomásos turné keretében vigyék tovább első lemezük, a Világvevő hírét az országban. Győrben máris teltházas koncerttel indították a szezont, nyár óta pedig gőzerővel dolgoznak a második korongon, szüntelen ontják magukból az újdonságokat. A Rég nem látsz jól című szerzeményt már ismerheti is a közönség, most pedig egy egészen új arcukat mutatják meg az új dallal zeneileg és vizuálisan egyaránt.

A fülbemászó funkos, popos Ez a mi portrénk lenyűgözően látványos klipjében egy rendkívül érdekes karakter kalauzolja a nézőt egy felhővitorlással teli, képzeletbeli steampunk világba. A Terry Gilliamet és Wes Andersont idéző klipben a tér-idő kontinuumon átívelve játszik a zenekar, tőlük eddig teljesen szokatlan, rendkívül elegáns szerelésben.

 

 

Mindeközben teljes gőzzel készülnek a november 11-i Akvárium NagyHallbéli show-ra, melyre a jegyek kétharmada már elfogyott.

ATEMPO.sk