SZAVAZZUNK! A Jóvilágvan videója ott van Magyar Klipszemle legjobbjai közt

Jóvilágvan

Egy éves kihagyás után, október 11-én ismét megrendezik a Magyar Klipszemlét, a magyar vonatkozású zenei videók szakmai versenyét. A 665 nevezett klipből a szakmai zsűri kiválasztotta azt a 177 videót, amit most a közönségnek kell értékelnie október 4-ig.

Köztük van a párkányi Jóvilágvan Ölni, ölni című dalához készült klip is, mely a 2017-es Gombaszögi Nyári Táborban volt először látható, majd portálunkon mutattuk be a nagyközönségnek.

„A forgatási helyszín Sárkányfalva és Béla közti hátsó bekötőút volt, amit Angyal Gábor operatőr ajánlott a figyelmünkbe. Az a vidék egyszerűen annyira gyönyörű volt, hogy ajándék volt az ott eltöltött nap, mind az ötünk számára. Amikor kitaláltuk a klipet, erős, tűző, hosszantartó napsütést képzeltünk el, és hogy nehéz legyen az út, amin ott járok. És tűző napsütés volt, 8 órát sétálgattam az aszfalton, úgyhogy meglett a nyári színem, és a lábam azért kicsit fájt, de az a vizualitás, amit mindez eredményezett, a gyönyörű felhők az égbolton, a búzamezők, a napraforgók mindenért kárpótolt.” - mondta a forgatásról Bokor Réka, az együttes énekese.

 

 

„Az Ölni, ölni egy nehéz szám, elég depresszív szövegvilággal. Igyekeztünk a képi világgal ezen tompítani. Azonban az üzenet, azt hiszem benne van ebben a videoklipben is. Egy szerelemtől való elválás. Látni a klipen, ahogy gyaloglok a lufival és állandóan húz hátra, akadályoz a mozgásban, és egy idő után a lány rájön, hogy ezt inkább el kell engedni, valahogy ölni, ölni. Úgyhogy ez lett az üzenet, reméljük, hogy át is megy.” - tette hozzá Réka.

A 3. Magyar Klipszemle közönségszavazása mindenki előtt nyitott, a honlapon október 4-ig várják a voksokat. Ott keressétek meg a Jóvilágvan klipjét és támogassuk őket.

SZAVAZZUNK

 

A döntő napján, október 11-én kora délutántól az Ankertben lehet megnézni a szűkített listára bejutott pályaműveket, majd este kerül sor a díjátadóra, amit buli követ. A vetítés és a buli egyaránt ingyenes.

A zenekarral élőben legközelebb a Hagyományos Simon-Júda napi vásáron találkozhatunk Párkányban október 12-én.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk