Jön az új Dalfutár, Hajós András műsorának harmadik évada sok-sok meglepetéssel (+VIDEÓ)

Pár nap múlva, november 18-án, hétfőn 19.00 órakor új epizóddal folytatódik a Dalfutár! Ismét négy új dalt mutatnak be nyolc epizódban, hetente.

A szereplők újak, a játék a régi: négy művésszel írat Hajós András egy dalt úgy, hogy nem tudnak egymás kilétéről. Egy zeneszerzőt, egy szövegírót, egy producert és egy énekest kér fel erre a vakugrásra. Dalfutárként ő hordozza közöttünk az infót, egészen addig, amíg egy stúdióban össze nem ismerteti őket, ahol aztán együtt fejezik be a dalt.

Ebben az évadban a csapat igyekezett emelni a tétet, és megvalósítani néhány régi tervüket, valamint teljesíteni a közönség kéréseit is.

Lesz élő zenekarosdi, megjelennek végre a hangszerek! Sokan kértétek, hogy mozduljanak ki a popslágerek EDM világából, hát most lesz rock is!

Vigyázat, a valódi hangszeres zene megjelenése egy teljesen új blokkot hoz a műsorba, majd kiderül, hogy mennyi ideig bírtok zsibbasztó gitárpöszmögést hallgatni! :)

Nagy elismerés érte a csapatot azzal, hogy a Sziget Fesztivál úgy döntött, a Dalfutár 3 dalaiból választja ki a következő Sziget Himnuszt. Az adásokban majd látható lesz, mit kezdenek a zenészek ezzel a plusz kihívással.

A forgatás még zajlik, ezért nem árultak el, de megjelent az első promóvideó, amit most meg is nézhettek:

 

 

Az első epizódra a Youtube csatornán pedig már kevesebb mint egy hetet kell várni és akkor sok mindenre fény derül.

Mi már nagyon várjuk, és ti?

EZ, ATEMPO.sk