Jelentkezz! - A-Cél tehetségkutató

A-Cél tehetségkutató

Első alkalommal kerül megrendezésre az A-Cél tehetségkutató. A nemrégiben nyílt budapesti klubban már olyan zenekarok is megmutatták magukat, mint a Tirana Rockers, a Dust N’ Bones, a Sicuband és Kalapács József.

Úgy gondolták itt az ideje egy jó kis tehetségkutatónak, melynek az első selejtezője január 8-án kerül megrendezésre. A díjak között pénznyeremény, videoklip, fellépési lehetőség, rádióinterjú és video interjú is szerepel.

A zsűriben olyan nevek szerepelnek, mint BZ alias Bátky Zoltán, Szávai Gery a Twisterből és Ambrus Zoli (Ex-Irigy Hónaljmirigy, Alcohol), de a teljes listát is hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Minden selejtezőn és elődöntőn lesz közönségszavazás, nagyban számítanak a rajongók részvételére is. A nevezési díj 10 000 forint, amit csak a bejutott zenekaroknak kell kifizetni. A tehetségkutatóra való jelentkezés december 15-ig tart, amihez a zenekaroktól egy fotót, egy rövid biográfiát és hanganyagot ( mp3, Youtube link) várnak a szervezők. A jelentkezés és további infórmációk az ujrocklap@gmail.com emailcímen.

ATEMPO.sk