Idén is találkozhatnak a felvidéki zenészek – jön a Fraktál új évada

Mint az tavaly szeptemberben kiderült, a szlovákiai magyar zenészek között valós igény van a szakmai találkozásra, közös tapasztalatcserére, örömtalálkozóra.

A Fraktál szervezőinek idén az a céljuk, hogy szeptember közepén, 18-a és 20-a között Farnadon megrendezzék a II. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Találkozót, amennyiben azt a lehetőségek engedik.

Az esemény elsődleges célja a zenészek és zenei berkekben munkálkodók közti szakmai kapcsolat építésének ösztönzése, másodlagos célja a szakmai fejlődési lehetőségek feltárása. Így idén is várhatóak majd előadások, workshopok, közös zenélések.

„A tapasztalatok azt mutatják, hogy a személyes ismerkedések, találkozások, vélemény- és tapasztalatcserék ereje (még!) mindig nagyobb, mint a virtuális térben történteké. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy legyen egy olyan fórum, ahol időközönként megbeszélhetjük a minket érintő kérdésköröket.” - írja ötletgazda és főszervező Kaszmán-Saróka Liliána, az Estendøn frontembere.

Hamarosan további információk is napvilágot látnak és a jelentkezés is indul. Figyeljétek  portálunkat és a facebook eseményt is.

EZ, ATEMPO.sk