Itt a Gombaszögi Nyári Tábor első fellépői – Játssz és nyerj hetijegyet!

Itt a Gombaszögi Nyári Tábor első fellépői – Játssz és nyerj hetijegyet!

A Gombaszögi Nyári Táborra idén július 14. és 20. között kerül sor Krasznahorkán, a tábor zenei programjából már néhány részlet is napvilágra került. Kedden a Kicsi Hang szlovákiai magyar verséneklő együttes és a komáromi ZsEB zenekar lép fel, csütörtökön a Brains és a tábor rezidens zenekara, a Jóvilágvan játszik majd. Pénteken pedig a füleki Musí Byť! és Lovasi András Kiscsillag nevű zenekara áll a tábor színpadára, akiket most hétvégén Dunaszerdahelyen is hallhatunk. A további napok fellépőit is hamarosan megismerheti a közönség.

Habár még négy hónap van hátra a Gombaszögi Nyári Táborig, egy online játék keretében már hozzá lehet jutni az első hetijegyek egyikéhez, mégpedig ingyen! Ehhez mindössze tíz kérdésre kell válaszolni egy internetes kvízben. Minél több helyes választ ad a kitöltő, annál nagyobb eséllyel lesz ő a nyeremény tulajdonosa.

A vetélkedő kérdései a tavalyi nagy sikerű táborral, a legújabb és a több évtizedes múltra visszatekintő gombaszögi hagyományokkal és életérzéssel kapcsolatosak. Így minden vállalkozó kedvű játékosnak lehetősége van elnyernie a tábor egész idejére szóló belépőt, hiszen a sorsolásban a kvíz összes kitöltője részt vesz, mégpedig annyi szelvénnyel, amennyi kérdésre helyesen válaszolt.

A GombaKvíz ide kattintva érhető el.

A 2014-es Gombaszögi Nyári Táborban Szlovákián belül minden második magyarlakta település képviseltette magát, és sokan érkeztek Magyarországról, de a világ más tájairól is. A csaknem nyolcezer fős összlátogatottsággal a 2014-es Gombaszögi Nyári Tábor lett a mindenkori leglátogatottabb szlovákiai magyar ifjúsági rendezvény!

ATEMPO.sk