Az utolsó elődöntővel folytatódik a Csináljuk a fesztivált! - ezeket a dalokat hallhatjuk

A popzene új hullámával, a 90-es és a 2000-es évek ikonikus slágereivel hív időutazásra a Duna sikerműsora január 7-én, szombaton 19.35-től. A zenés show hatodik, egyben utolsó elődöntőjében olyan közönségkedvenc dalok hangzanak el, mint a Jég dupla whiskeyvel vagy a Bolond, aki sír…!, és a többiek mellett színpadra lép Király Viktor, Rácz Gergő és Orsovai Reni, illetve Zoltán Erika is.

Hatodik fordulójához érkezik a Csináljuk a fesztivált!, amely a popzene új hullámos slágereivel hívja a nézőket közös nosztalgiára. A 90-es és 2000-es évek dalaival lezárul az elődöntő, így ez az utolsó lehetőségük a sztárelőadóknak, hogy slágerüket bejuttassák a középdöntőbe. A zenei kínálatban a többi között elhangzik majd a rockikon, Charlie Jég dupla whiskeyvel című dala, valamint a szerelmes popslágerek egyik örök darabja, a TNT együttestől a Bolond, aki sír…!.

A folytatásban ismét tíz új korszakos slágert mutatnak be a sztárelőadók, ám közülük csak hatan folytathatják a versenyt a középdöntőben, ahol újabb esélyt kapnak arra, hogy az általuk előadott dal a február 4-i döntőben az évszázad slágere legyen. A fellépők között ezúttal is megtaláljuk az elmúlt évtizedek több kiemelkedő énekesét, mint például Csepregi Évát, Malek Andreát, Zoltán Erikát, Vincze Lillát és Pély Barnát, a fiatalabb generáció tagjai közül Király Viktor, Gubás Gabi, Krisz Rudi, Sándor Péter, Kiss Enikő, Nádor Dávid valamint Rácz Gergő és Orsovai Reni is előad egy-egy slágert.

Az előző évadhoz hasonlóan, most is csatlakoznak a zenei időutazáshoz a közmédia műsorvezetői. Hajdú Tibor, a Dankó Rádió műsorvezetője különleges átalakulásával a Csináljuk a fesztivált! következő adásának hangulatát idézte meg.

 

A felcsendülő dalok

Király Viktor - Jég dupla whiskyvel (Lerch István / Horváth Attila)
Rácz Gergő és Orsovai Reni - Egyedül (Benda Gergely / Zubornyák Zoltán)
Gubás Gabi - Olyan, mint te (Kiss Gábor / Szabó Ágnes)
Krisz Rudi - Bolond, aki sír (Dobrády Ákos)
Malek Andrea - Mama (Valla Attila / Berkes Gábor)
Zoltán Erika és Kovács Antal - Vágyom rád (Harmath Szabolcs / Orbán Tamás)
Sándor Péter - Fényév távolság (Presser Gábor / Sztevanovity Dusán)
Kiss Enikő és Nádor Dávid - Két utazó (Kasza Tibor / Miklós Tibor)
Csepregi Éva - Szerelem (Madarász Gábor / Rúzsa Magdi)
Vincze Lilla és Pély Barna - Nélküled (Leczó Szilveszter / Nyerges Attila)

ATEMPO.sk
Fotó: MTVA