Mire készül a Jóvilágvan? – Nagyvárad meghódítása előtt, buli a Sin Seekas zenekarral

Február 24-én, pénteken a Sin Seekas együttessel koncertezik Dunaszerdahelyen, az NFG Klubban, március 25-én pedig Nagyváradra készül a Jóvilágvan zenekar. Bokor Réka énekesnő elmondta, javában próbálja a repertoárt új tagjuk, Mázsár Imre, aki egyben a tatabányai Three Legged Pony zenekar billentyűse is.

„Hamarosan vár ránk a nagyváradi Moszkva Kávézó” – újságolja Réka. – „Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Tusványoson felléptünk már,

most elérkezett a nagyváradi közönség meghódításának ideje.

A másik fellépő az erdélyi Koszorús Krisztina ’Koszika’ és zenekara lesz” – teszi hozzá.

 

Mazsár Imre - Jóvilágvan

 

Januárban kezdték a közös próbákat új tagjukkal, Mázsár Imre billentyűssel, aki együtt viszi majd a Jóvilágvan és a tatabányai Three Legged Pony zenekarokat.

„Imre kisujjában van a szakma. Vagyis, ha jobban belegondolok, mind a tíz ujjában!”

– lelkendezik az énekesnő, aki emiatt rózsaszínben látja a jövőt. – „Főleg A folyó balladái című negyedik albumunk dalait vesszük át együtt, de elárulhatom, néhány régi dal is új köntösben szólal majd meg általa a bulikon” – csillog a szeme.

HALLGASD MEG: Itt A folyó balladái a Jóvilágvantól - dalok a párkányi Duna-partról

 

Mazsár Imre - Jóvilágvan

 

Első idei koncertjükre nem is kell sokat várni. Február 24-én, pénteken a Sin Seekas zenekarral közösen lépnek fel, a Magyarság Háza szervezésében, a dunaszerdahelyi NFG Klubban. – „Régóta ismerem Sóti Julit, az énekesnőjüket. Egy vajdasági rádióban vezetett zenei műsort, neki köszönhetően ott is többször feltűnhetett a zenénk. Amint elküldtem neki az újdonságainkat, már adásba is szerkesztette.

Nemcsak műveli, hanem szervezi is a zenét. Utánozhatatlan jelenség, csupa szív nő.

Tavaly együtt vettünk részt a Magyarság Háza által szervezett Hetedhét című produkcióban, ahol Kovács Koppánnyal is duettezett. Várom a találkozást”.

 

Jóvilágvan

 

Lilit című aktuális klipjük pozitív visszajelzéseket kapott. Szakmailag és emberileg is elégedettek Fóti Dávid operatőr, rendező munkájával. –

„Dáviddal forgatjuk majd a következő klipet is, terveink szerint a Lányok, lányok című dalhoz. Öröm vele együtt dolgozni” – jelenti ki.

PREMIER! A démoni és isteni Lilit megelevenedik a Jóvilágvan új klipjében (VIDEÓ)

 

Jóvilágvan

 

Már készülnek a Jóvilágvan új dalai. –

„Március közepétől kidolgozzuk az új számokat, amelyek közül több megfelel duettnek, ezért más zenekarok énekeseit is megszólítjuk, hogy közreműködjenek a dalokban. Rendkívül termékeny másfél éven vagyok túl, 12 új dalkezdemény várja, hogy a Jóvilágvan csodálatos zenészei, Valasek Zoltán, Gazdík Miroslav, Jáger Zoltán és Mázsár Imre hangszereljék, végső formájukba bújtassák azokat” – osztja meg portálunkkal a jó hírt Bokor Réka énekesnő.

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Pál Zsombor, Nászaly Gábor és archívum