Csepregi Éva az Aréna színpad után az album toplistát is meghódította

Előadóművészete és szűnni nem akaró alkotásvágya 50 év töretlen sikerhez vezette a Neoton Família meghatározó énekesnőjét, Csepregi Évát. Nemcsak a januárban tartott életműkoncert a bizonyíték erre, ugyanis Csepregi első helyen nyitotta a MAHASZ legfrissebb, hivatalos album toplistát a Magneoton által kiadott, „Jubileum+” című, remaszterelt bakelit lemezével.

Ikonikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöld slágerekkel töltötte meg január 6-án a Papp László Sportarénát Csepregi Éva. Az énekesnő életműkoncertje alkalmából adta ki 11 slágerből álló limitált számban és kizárólag bakelit formában kapható lemezét, amelynek darabjait pillanatok alatt elkapkodták a rajongók ezzel listavezető pozíciót biztosítva neki a hivatalos, hazai album toplistán.

Az énekesnő és a Magneoton kapcsolata régre nyúlik, hiszen a 34 éves lemezkiadó egyik alapítója nevezetesen az a Pásztor László, aki egyben a Neoton Família zeneszerzője és egykori, oszlopos tagja volt.

 

 

Pásztor László így mesélt az alkalomból:

„2002-ben Csepregi Évával már megjelent egy jubileumi lemez, aminek új változata most kapott egy plusz jelzőt. Felkerültek ugyanis a kiadványra olyan további dalok, amelyeket semmilyen fizikai hanghordozón nem lehetett meghallgatni korábban, mint például a „Tied vagyok” vagy a „Sűrű a dzsungel”.

Amikor még a pályafutásomat kezdtem a Neotonnal, a bakelit volt a fő hanghordozó, mely közel 60 évvel később, most ismét reneszánszát éli az egész világon.

Adott volt tehát a lehetőség, hogy megkoronázzuk a „Jubileum+”-szal a Papp László Sportarénában tartott életműkoncertet. Évával a kezdetek óta folyamatos és nagyon jó kapcsolatban vagyunk, a „Szép nyári nap” című, Neoton-musicalben is együttműködtünk.

Ismerve őt, nem lesz megállás, ugyanolyan elánnal folytatja a színpadon és a stúdióban, ahogy eddig tette.”

 

Dallista

A oldal
Talán (Caribbean Holiday)
Szeress tovább (Turn Out The Light)
Nyár van
Száll a dal (Smile Again)
Elfújt a szél (Love Is A Ship)

B oldal
Itt vagyok
Éjszakai láz (Middle Of The Night)
Tiéd az út
Emlékül
Titok
Sűrű a dzsungel

ATEMPO.sk
Fotó: csepregieva.hu