I. Gombaszögi Híradó - Gyere és építsd Te is Gombaszöget!

Gombaszögi Nyári Tábor

A Gombaszögi Nyári Tábor régi-új helyszínén, a Szalóc melletti kempingben egy nagyszabású felújító akciót hirdettek meg a rendezvény szervezői. Az önkénteseket már a mai naptól várják a gombaszögi völgybe.

A Gombaszögi Nyári Tábor idén visszaköltözik a rendezvény névadó helyszínére, a gombaszögi völgyben található kempingbe. A helyszínen már hónapok óta folynak a felújítási és építési munkálatok, többek közt az új vizesblokk is készül már, de rengeteg tennivaló van még a táborig.

A hátralévő munkálatokba most azonban bárki bekapcsolódhat. A szervezők ugyanis ezen a héten, a mai naptól egy nagyszabású felújító akciót hirdettek meg, amelyre bárki jelentkezhet. Aki szeretne közreműködni abban, hogy a szlovákiai magyar történelem és egyben jövő egy jelentőségteljes helyszíne újra élettel telítődjön meg, az a info@gombaszog.sk jelentkezhet a brigádra.

Mindenekelőtt a faházak felújítása, a nagy befogadóképességű terasz szerkezetének lefestése, a környezet szépítése, facsemeték ültetése várja majd a vállalkozó kedvű önkénteseket. A brigád alatt az ételt és a szállást a szervezők biztosítják a helyszínen, a jó hangulat pedig garantált. Erről az előző felújítási akcióról készült videó is tanúskodik:

A tábor szervezői most egy újabb kisfilmet is készítettek, az I. Gombaszögi Híradó címmel, amiben többek közt a felújítási munkálatokra keresnek önkénteseket. Nagyon vicces, érdemes megnézni :-)

Magát a Gombaszögi Nyári Tábort idén július 12. és 18. között szervezik meg. A napokban már bemutattunk néhány fellépőt, akik majd a nagyszínpadon lépnek fel az egyhetes rendezvény során. Péterfy Bori, a P.A.S.O., a Halott Pénz és még jó páran már biztosan ott lesznek Gombaszögön.

További információk a 2016-os Gombaszögi Nyári Táborról a hivatalos honlapon, illetve Facebook-oldalon olvashatóak.

Térjünk haza együtt Gombaszögre!

aTEMPO.sk