Pély Barna feat. Jász Andris koncert Bodrogkeresztúron

Pély Barna feat. Jász Andris koncert Bodrogkeresztúron

2018. február 10-én, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő előadására kerül sor. Ezúttal Pély Barna és Jász Andris ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Pély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi. Jelenleg szólókarrieje építésén dolgozik.

Ezen az akusztikus koncerten egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett bluest gitár van nála, ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüljön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe. Énekstílusa, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla: hogy ”Ez nem jött át!”.

 

Jász Andris a budapesti szórakoztató élet sokat foglalkoztatott szaxofonosa, olyan zenekarok tagja, mint a Ghymes együttes, Kéknyúl, de gyakran hallható Kökény Attila, Tolvai Reni, Király Viktor oldalán is. 2007-ben szerezte zenei diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékén, azóta a belföldi és nemzetközi fesztiválok népszerű szereplője zenekaraival, önálló estjeivel egyaránt.

ATEMPO.sk