Good Time Boys (Red Hot Chili Peppers Tribute) koncert Balassagyarmaton

2018. augusztus 11-én, szombaton 21.00 órától az Good Time Boys (Red Hot Chili Peppers Tribute)  zenekar koncertjére kerül a sor a LigiPop Koncertsorozat keretein belül a balassagyarmati Palóc Ligetben. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A zenekar 2005 tavaszán alakult egy baráti társaságból, akik az Mz/x, Fish!, Insipid zenekarokban játszva ismerték meg egymást. Az első koncertjük még abban az évben a VOLT fesztiválon VOLT kb. 1500 ember előtt. Azóta is törekszenek rá, hogy ne a számok stúdió-változatait, annak hangról hangra lemásolt változatait játsszák, hanem a koncertjeik improvizatív, kötetlen, energiával teli vonalát a saját eszközeinkkel reprezentálják. Repertoárjuk felöleli gyakorlatilag az egész életművet, de nyilván a klipes slágerek kerülnek túlsúlyba a koncerteken, hisz nem akarják, hogy fejbe dobják (mégegyszer!?) őket sörösüveggel! :)

Főbb állomásaik: Sziget, VOLT, Hegyalja, Donauinselfest(A), Balatone, EFOTT, SZIN fesztiválokon folyamatos jelenlét, országos klubturnék.

Tagok

Gubis Dávid – ének
Ampovics Zsolt – gitár
Bajkai Ferenc – dobok
Binges Zsolt - basszusgitár

ATEMPO.sk