The Butchers és yesyes koncert Budapesten

The Butchers és yesyes koncert Budapesten

2019. június 4-én, kedden a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából kerül sor a The Butchers és a yesyes koncertjére a budapesti Akvárium Klubban. A belépés ingyenes. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A somorjai The Butchers 8 éve működik, ez idő alatt már kiadtak 2 albumot és több jelentős fesztiválon is felléptek, mint például a pozsonyi Livin blues vagy a Topfest, amely Szlovákia legnagyobb blues és rock zenei rendezvényei.

A zenekar a 8 év alatt többször adott koncertet külföldi fesztiválokon is, Magyarországon, Csehországban, Szlovéniában valamint Lengyelországban, ahol az ország legnagyobb blues eseményén a Suwalki blues festen léptek fel. Az együttesről említést tettek már Finnországban és Kanadában is.

Olyan elismert előadók és zenészek előtt sikerült fellépniük, mint a Quimby, Kistehén, Magna Cum Laude, Zenevonat, Török Ádám vagy Little G. Weevil.

 

A yesyes egy új, elektroakusztikus hangzásvilágra és nemzetközi impulzusokra épülő formáció. Zenéjüket állandó megújulás, kísérletezés és súlyos szófordulatok jellemzik. Az elektronikus hangzásvilágot az ének, dob, zongora és harmonika egyvelege egészíti ki. A zenekar 2018-ban A DAL verseny döntőjébe jutott az I let you run away című dalukkal.

 

Program

20.00 The Butchers zenekar koncertje - blues-rock Felvidékről
21.30 yesyes akusztikus koncert

ATEMPO.sk