Ficture és Alchimechanics fellépése Győrben

Ficture és Alchimechanics fellépése Győrben

2019. október 2-án, szerdán lazulgatással egybekötött eklektikus e-zenei kalandozásra kerül sor a győri Rómer Házban. A színpadon Ficture (live) és az Alchimechanics (DJ set). Kezdés 19.00 órakor. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Ficture 16 éves kora óta megannyi zenekarban dobolt és fejlesztette zenei tudását, a zenekaraiban töltött évek mellett fedezte fel magának a technikai eszközök adta végtelen lehetőségeket és egyszemélyes zenei projektbe kezdett. Zenéjében a néhol komplex és erőteljes ritmikai alapot lágyabb analóg és digitális hangzásvilág, vagy épp torzított akusztikus hangok egészítik ki.

Az előadásait kontrollerek és szintetizátorok, valamint egyes számrészletek valós idejű használata mellett akusztikus dobokon való egyidejű játéka és loopok feljátszása teszi improvizatívvá.

Legújabb EP-je a sheffield-i Audiobulb Records-nál jelent meg 2018 áprilisában, amelyet egy 14 állomásos európai turné követett. A kislemezt az IglooMag 2018 legjobb albumai közé válogatta.

 

Alchimechanics - SectaPutri /Liquid Monkey Tribe/
(dub, glitch, electronica, bass, chill-step, future-jazz, triphop, dnb) Dj-set

ATEMPO.sk