Pillangó - a RÉV, a FAQ és a KB35 koprodukciója Dunaszerdahelyen

Pillangó - a RÉV, a FAQ és a KB35 koprodukciója Dunaszerdahelyen

2020. február 29-én, szombaton 18.00 órától kerül sor Henri Charriére Pillangó című regénye alapján készült monodráma ősbemutatójára a RÉV Színház, az FAQ Színház és a KB35 Inárcs Társulat koprodukciójában. Főszerepben Balla Richie.

Az előadás kiérdemelte a FESZT - FEST - Paál István Diplomával járó fődíját, az RS9 OFF Fesztivál fődíját, valamint a V.KASZT - 2. díját, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb dramaturg díját.

A darab az NFG Teátrum projekt keretein belül kerül bemutatásra. Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott! Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a dunaszerdahelyi NFG klubba.

 

Egy színész meséli végig Henri Charriére bestsellerré vált regényét. Pillangót elítélik, életfogytiglan töltheti büntetését. A fiatal férfi nem törődik bele az ítéletbe, minden áron szökni próbál. A fordulatos, fojtogató és lélekemelő szökési sorozatot követhetjük nyomon nézőként, ami több mint tíz évet ölel fel Pillangó életéből.

A főhős sodró lendülettel mesél, lelkiismeretről, adrenalinról, alvilági alakokról, őrületről, szenvedésről, az emberi természet, fantázia nyughatatlanságáról. Történetei újabb és újabb történetekbe gyűrűznek, így éli túl az enyészet útját, a fogságban töltött éveket.

“A szökés reménye nélkül ez az egész értelmetlen!”

Hang és zörej: Bojkovszky Zsolt
Látvány: Kuti Letícia
Borítókép: Suhaj Miklós
Dramaturg: Szivák - Tóth Viktor
Rendezőasszisztens: Bálint Betty
Rendező: Tárnoki Márk

ATEMPO.sk