Horányi Juli - Iván Szandra Duó koncert Balassagyarmaton - ELMARAD!

ELMARAD! 2020. március 14-én, szombaton ad koncertet a Horányi Juli - Iván Szandra Duó a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. Kezdés 18.00 órától. Belépő 500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A két énekesnő 2018-ban kezdett el együtt zenélni, felléptek már az esztergomi vármúzeumban, az Opel Magyarország rendezvényein, a Cosmopolitan gáláján, a Múzeumok éjszakáján, karácsonyi műsort adtak Zalakaroson és rendszeres fellépői a Mazel Tov Budapestnek is.

Mindkét énekesnőnek továbbra is megvan a saját önálló zenekara (Horányi Julinak a YOULI zenekar, Iván Szandrának a Ruby Harlem), de közös sikereiken felbuzdulva úgy döntöttek, hogy duójukat teljes zenekari formációvá alakítják. Vadonatúj zenekari projectjükben olyan dívák dalait dolgozzák fel, mint Lady Gaga, Beyonce vagy Alicia Keys, de persze repertoárjukban saját dalaikat is előadják.

Ezúttal egy különleges díjátadó rendezvényen vesznek részt, ahol olyan 'Fiatal példakép' és a 'Balassagyarmat közösségéért' díjakat adnak át, mely oklevelekkel díjazzák azokat a 30 év alatti, balassagyarmati fiatalokat illetve közösségeket, egyesületeket, akik szakterületükön végzett munkájukkal hozzájárulnak a város jó hírnevéhez.

ATEMPO.sk