Dalok régről és nemrégről - Presser Gábor szerzői estje Ózdon

Dalok régről és nemrégről - Presser Gábor szerzői estje Ózdon

2020. április 6-án, hétfőn 19.00 órától kerül sor Presser Gábor szerzői estjére Dalok régről és nemrégről címmel az ózdi Olvasóban (Művelődési Intézmények). A rendezvény vendége Szabó Tamás szájharmonika-művész. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S ha bár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató.

Erre nem csak a hatalmas életmű - Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab - hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia.

„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.”

A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá. A mostani koncert exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendéget hívott meg, aki önmaga is képes megtölteni egy - egy koncerttermet. Szabó Tamás - ha úgy teszik hab a tortán – de nem csak…

ATEMPO.sk