Bagossy Brothers Company ráadás koncert Győrben

2020. július 10-én, pénteken ráadás koncertet ad a Bagossy Brothers Company Győrben, a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub kertjében.

Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

FOTÓBESZÁMOLÓ A ZENEKAR LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJÉRŐL

 

Gyergyószentmiklóson már évek óta együtt zenélt néhány barát, amikor 2013-ban úgy döntöttek: itt az ideje a zenekar-alapításnak. Az együttes nevét a Bagossy testvérpár, Bagossy Norbert (gitár, ének) és Bagossy László (basszusgitár, vokál) családneve ihlette adja, hozzájuk csatlakozott Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

Az indie/alternatív/folk hangzásvilág a korábbi örömzenélések tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Első EP-jük 2013 decemberében készült el, Ha rólad szólna címmel, egy évvel később pedig rögzítették első nagylemezük anyagát, amely az Elviszlek címet kapta, és 2015 márciusában, a Deezer romániai és magyarországi toplistájának élén debütált. 2016 tavaszán a zenekar újabb anyaggal jelentkezett a Vakít a kék című EP formájában, és már állandó szereplői lettek a legfontosabb magyar és erdélyi fesztiváloknak, zenei rendezvényeknek. Második lemezük 2017 márciusában jelent meg, A Nap felé címmel, a harmadik Veled utazom című pedig 2019-ben.

Olyan rádiós slágerekkel a hátuk mögött, mint a Van egy ház, a Valahol itt vagy az Olyan Ő garantált a hangulat minden bulijukon.

ATEMPO.sk