3. Samaria Jazz festival Somorján - szombati program

3. Samaria Jazz festival Somorján - részletes program

2020. augusztus 1-én, szombaton folytatódik a Samaria Jazz festival harmadik évada a somorjai Mozi clubban. Kétnapos jegy 15 euró (nyugdíjasoknak 12 euró), napijegy 10 euró (nyugdíjasoknak) 8 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Augusztus 1. (szombat)

18.00 Kezdés

Fellépők

Molnár Dixieland Band (HU)
Hajdu Klára & Cseke Gábor (HU)
Peter Lipa Band (SK)

 

 

Hajdu Klára & Cseke Gábor

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője, tanára. A jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasói 2018-ban újra az év énekesnőjének választották.
Fellépett már Európa és USA számos nagyvárosának klubjaiban és fesztiváljain. 2008-ban megalapította saját quartet-jét, amely 12 éve a jazz szakma elismert zenekara. Eddig két lemezük jelent meg, melyeket mind a szakma, mind a közönség rajongó elismeréssel fogadott. Dalaikat a magyar jazz csatornák mellett már holland és német országos rádiók is műsorukra tűzték.
2019 megújulást hozott a quartet életébe, hiszen az Artisjus és Emerton díjas CSEKE GÁBOR lett a zenekar zongoristája. Klárára dalszerzőként is felfigyelt a szakma, hiszen "You're Gonna Rise" című szerzeményét, amelyet Szakonyi Milánnal hangszerelt, a Dal2019 szakmai zsűrije beválogatta a legjobb 30 dal közé. Klára és Gábor repertoárjában saját kompozíciók mellet kedvenc dalaik feldolgozása is helyet kapott. Műsoruk igazán sokszínű, de mégis egységes muzsika.

Hajdu Klára - ének
Cseke Gábor - zongora

ATEMPO.sk