Lehetnénk egyek mind - Trianon 100 emlékest az Ismerős Arcokkal Vácon - ELMARAD!

Lehetnénk egyek mind - Trianon 100 emlékest az Ismerős Arcokkal Salgótarjánban

ELMARAD! 2020. november 14-én, szombaton 20.00 órától „Lehetnénk egyek mind” címmel Trianon 100 emlékestre kerül sor az Ismerős Arcokkal Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban. Az est vendége Simó József előadóművész.

Belépő 3900 forint. Kapunyitás 19.30-kor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A zenekar megalakulásától fogva kiemelt jelentőséget tulajdonít azoknak a történelmi eseményeknek, amelyek meghatározó módon alakították a nemzetünk sorsát, a magyarság létét és fennmaradását a Kárpát-medencében.

Dalaikkal fontos küldetést teljesítenek, hiszen feladatuknak tekintik a magyarságtudat ébrentartását, értékeink hagyományaink megőrzését és továbbítását a következő generációk számára. Az idei évben emlékezünk meg a 100 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból “Lehetnénk egyek mind…” címmel országos megemlékező esteket szerveznek, erre az alkalomra összeállított műsorral. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a trianoni döntés utáni magyar közösségben való létezés fontossága. Az est vendége Simó József előadóművész lesz, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katartikusabbá a zenekar dalait.

ATEMPO.sk