A lóvá tett lovasok - a Magyar Lovas Színház előadása Dél-Komáromban

A lóvá tett lovasok - a Magyar Lovas Színház előadása Dél-Komáromban

2021. június 25-én és 26-án, pénteken és szombaton 19.00 órakor a Magyar Lovas Színház bemutatja A lóvá tett lovasok című zenés komédiáját Dél-Komáromban.

 

Egy ma játszódó történet sok humorral , garantált nevetéssel, tanulságos végkifejlettel, megtörtént események alapján.

Gázsi az öreg lókupec kiszabadul a börtönből, hazaérve nagy meglepetéssel és mulatsággal vár rá a családja. Elhatározza, hogy jó útra tér és felhagy a bűnöző életmódjával, fiának és lányának is jó példát fog mutatni a jövőben, de már az első pillanatban meginog, amikor kiderül, hogy megdöglött az a ló amire a börtönben cellatársa rokonaitól nagy előleget kapott a családja. Még csak tetézi a bajt, hogy fia Rómeó és barátja Merkució nem akarnak felhagyni a lókupecséggel, hanem modernizálni akarják a szakmát, úgy Olasz módra.

Ezután már csak hab a tortán, hogy a család akarata ellenére, lánya Jennifer, aki már gimnáziumba jár tovább akar tanulni és még egy lovas iskolába is beiratkozott. Itt ismerkedik meg egy fiatalemberrel, akitől rövidesen áldott állapotba kerül és feleségül akar menni hozzá. Az igazi probléma amikor kiderül a fiatalember foglakozása. Na innen nincs megállás a nevetésben.

Természetesen a darabban sok ló és speciális lovas jelenetek is láthatók, hiszen ez lovas színház.

 

Szereplők

Zayzon Csaba,
Krajnik -Balogh Gábor,
Deák Fruzsina,
Geri Tamás,
Bucsi Annamária,
Ágoston Máté,
Kósa Zsolt,
Derzsi György,
Szabó Gyula Győző,
Fehér Nóra

Közreműködik a Magyar Lovas Színház Komárom tánckara és lovasai.

Alkotók

Író: Márkos Attila
Zene: Szűts István


Belépődíj 3000 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk