Zene a fák alatt - Kiss Zenészek koncert és filmvetítés Nagymegyeren

Kiss Zenészek

2021. július 23-án, pénteken 20.00 órakor a nagymegyeri termálfürdő sétányának parkjában a Kiss Zenészek adnak koncertet, majd Az U.N.C.L.E. embere című filmet lehet megtekinteni a SNITT Zene a fák alatt sorozata keretében.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

20.00 Kiss Zenészek koncert

“2013-ban alakultunk mi, mint a Kiss Trió. Akkoriban még csak hárman zenéltünk a Kiss Kristóf által vezetett együttesben az Ipolybalogi Művészeti Alapiskolában. Az évek alatt a trió felállás bővült két taggal, s így már öten folytattuk a közös zenélést, Kiss Zenészek néven. Az elmúlt 8 év alatt számos szlovákiai és magyarországi versenyen mérettettük meg magunkat.

Sok kulturális, főként könnyűzenei rendezvényen vettünk részt, ahol a magyar slágerek, népdalok átdolgozásain kívül néhány angol nyelvű ismert dalt is magunkévá formáltunk. 

Amióta elkerültünk az Ipolybalogi Alapiskolából, mind külön utakat jártunk, ez idő alatt kissé csökkent a fellépések, és a próbák száma is. De a lemez kiadása új erőt, inspirációt és egy nagy löketet adott a zenekarnak, hogy ismét aktívan együtt zenéljünk. 

Az első lemezünk anyagát magyar és angol nyelvű dalok, ismert slágerek és népdalátdolgozások alkotják, amit minden kedves zene kedvelőnek ajánlunk!"

A zenekar felállása

Böjtös Natália - ének, vokál
Hlavács Réka - ének, vokál
Rusňák Sára - dob
Benko Reinold Kristian - billentyűk
Csáky Máté - hegedű

21.00 Az U.N.C.L.E. embere (2015) - filmvetítés

A hidegháború kellős közepén felbukkan egy rejtélyes bűnbanda, akik nukleáris fegyverek bevetésével akarják felborítani a törékeny egyensúlyt kelet és nyugat között. Egy CIA és egy KGB ügynök kénytelenek félretenni nézetbeli különbségeiket, hogy megakadályozzák a közelgő katasztrófát. Az egyetlen nyom, amin a duó elindulhat, egy eltűnt német tudós lánya.

ATEMPO.sk