Gospel turné - a Malek Andi Soulistic Balassagyarmaton

Gospel turné - a Malek Andi Soulistic Balassagyarmaton

2021. augusztus 6-án, pénteken 20.00 órakor Malek Andi és Jáger Bandi közös formációjukkal a Soulistic-al adnak koncertet a balassagyarmati Palóc színpadon.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

A Soulistic a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy nagyon különleges projekt, amely a Gospel, a Jazz, és a Soul stílust ötvözi. A“Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Malek Andrea és Jáger Bandi produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit, ahogyan a gospelnek is ezek a támpillérei. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus jazz-zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér. A színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik és azon dolgozik, hogy a gospel üzenete eljusson a közönséghez.

Közreműködők

Malek Andrea - ének
Jáger Bandi - zongora
Balogh Roland - gitár
Radics Máté - dob
Pluto Horváth József - basszusgitár

ATEMPO.sk