A The Butchers és a Mofokiller koncertje Pozsonyban

A The Butchers és a Mofokiller koncertje Pozsonyban

2021. szeptember 2-án, csütörtökön 20.00 órakor a pozsonyi Kulturák klubban ad koncertet a The Butchers és a Mofokiller.

A belépő 3 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A somorjai The Butchers 10 éve működik, ez idő alatt már kiadtak 2 albumot és több jelentős fesztiválon is felléptek, mint például a pozsonyi Livin blues vagy a Topfest, amely Szlovákia legnagyobb blues és rock zenei rendezvényei.

A zenekar a 10 év alatt többször adott koncertet külföldi fesztiválokon is, Magyarországon, Csehországban, Szlovéniában valamint Lengyelországban, ahol az ország legnagyobb blues eseményén a Suwalki blues festen léptek fel. Az együttesről említést tettek már Finnországban és Kanadában is.

Olyan elismert előadók és zenészek előtt sikerült fellépniük, mint a Quimby, Kistehén, Magna Cum Laude, Zenevonat, Török Ádám vagy Little G. Weevil.

 

A Mofokiller egy pozsonyi banda akik Privigyén (Prievidza) alakultak 2006-ban, azóta is érdekes színfoltjai a szlovákiai metál együtteseknek. 

ATEMPO.sk