Egyszervolt Nap – mesék, foglalkozások Párkányban

2022. február 27-én, vasárnap rendezik meg az Egyszervolt Napot, mesékkel, interaktív foglalkozásokkal telített programot Párkányban, a Kultúrházban.

Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

15.00 CSIZMÁS KANDÚR - a Napraforgó Meseszínház magyar nyelvű meseelőadása
Szereplők: Plásztán Anett, Czakó Ádám, Mádi Piroska, Békefi László

17.00 SÁRKÁNYTÖRTÉNET - szlovák nyelvű meseelőadás sárkányfotózkodással

 

Kísérő programok, melyek az előadások előtt, után állnak a látogatók rendelkezésére:

MESESAROK - A délután során a Városi Könyvtár a MESESAROKBAN fogadja a látogatókat, ahol a könyvtárosaink olyan könyvekkel ismertetik meg a gyermekeket, melyek a vidám percek mellett különleges kincsekkel töltik meg szívük láthatatlan zsebeit.

ORIGAMI MŰHELY - A párkányi Szabadidőközpont ORIGAMI műhelyt nyit a kultúrház kistermében. Az origami szórakoztató, kreatív, fejleszti a kézügyességet, a logikát és a képzeletet.

ARCFESTŐS KUCKÓ - ahol szintén a Szabadidőközpont csapata várja a gyermekeket, hisz mindenki tudja, hogy milyen nagy öröm számukra, ha végre belebújhatnak kedvencük bőrébe, s így elevenedhet meg képzeletük. Végre igazi pillangók, katicák, pókemberek, tigrisek, hercegnők, virágtündérek….. lehetnek.

TEXTILFÉSZEK - A KisGombos kézműves műhely textilfészkében mindenki megvarrhatja a maga kis textilfiguráját, hisz nincs gyerkőc, aki ne örülne egy aranyos mackónak, cicának, vagy egy egyedi készítésű babának. A „tucat-játékok” helyett szívet melengetőbb, ha mi magunk alkotunk egy textil játékot - saját fantáziánk szerint, hisz ha saját magunk készítjük el, a készítés örömét minden esetben „belevarrjuk” a játékfigurába.

ATEMPO.sk