II. Komáromi Jazzpiknik kitűnő zenékkel – szombati program

2022. június 25-én, szombaton folytatódik a II. Komáromi Jazzpiknik a Tiszti Pavilon udvarán, nagyszerű zenei felhozatallal, ízletes borokkal és fergeteges hangulattal.

A zenei színpadon kitűnő hazai muzsikusok és ismert magyarországi zenészek lépnek fel.

Itt lesz a Harmónia-díjas Farkas Árpi zongorista és triója, valamint Sipos Dávid kitűnő szaxofonos kvartettje.

Az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar slágerei csendülnek fel Sárik Péter és csapata, valamint Falusi Mariann tálalásában. Aki szinte minden stílusban otthonosan mozog, énekelt már klasszikus zenét, jazzt, musicalt, és természetesen popzenét is.

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor régi nagy álmát váltja valóra: a ´70-es, ´80-as és ´90-es évek funky, disco és soul slágerei dübörögnek majd. Komáromban is felcsendülnek a Kool and the Gang, az Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin, a Jamiroquai, George Benson, Stevie Wonder, M People, Prince, Diana Ross, Donna Summer, Sister Sledge, Herbie Hancock és a Pointer Sisters legismertebb szerzeményei.

Pénteket Micheller Myrtill és Pintér Tibor duója, a szombatot pedig DJ Dilemma (Olasz István) különleges szettje zárja.

Napijegy 9 euró, kétnapos 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Részletes zenei program 

Június 25. (szombat)

18.00 Peter Adamov
20.00 Sipos Dávid Quartett
22.00 Garami Funky Staff
00.00 DJ Dilemma

 

OTT VOLTUNK: Nagyot buliztunk a Garami Funky Staff-al a JazzON!-on

EZ, ATEMPO.sk