Lúdas Matyi - a Magyar Lovas Színház zenés ráadás előadása Dél-Komáromban

Ludas Matyi - a Magyar Lovas Színház előadása Dél-Komáromban 2019-ben is

2022. május 28-án, szombaton 18.00 órától a dél-komáromi Magyar Lovas Színház bemutatja a Lúdas Matyi című zenés komédiáját. Helyszín a Fedeles lovarda.

Belépő 6500 (A Szektor) és 5500 (B Szektor) forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A Magyar Lovas Színház Komárom először 2011-ben tűzte műsorára ezt a kiváló tanító, és egyben humoros darabot óriási sikerrel. 2014-ben új szereposztással, teljesen átrendezve és felújítva ismét bemutatta, melyet az MTA Duna Tv csatornája többször le is játszott.

2017-ben új rendezésben került színpadra és a siker itt sem maradt el. A nagy érdeklődésre való tekintettel a színház vezetősége úgy döntött, hogy ezt a darabot továbbra is a repertoárjában tartja.

Rendkívül látványos díszlettel, élő ludakkal, szamárral, lovakkal és fogatokkal egy valódi 3D-s előadás részesévé válhatnak a nézők.

Csodaszép magyar dalok és népdalok hangzanak el igazi színházi környezetben.

A humor meghatározó része a darabnak, ami nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló szórakozást jelent. Egy családi program sok tanulsággal és nevetéssel.

 

Szereposztás:

Ludas Matyi: Krajnik-Balogh Gábor
Döbrögi: Szabó Gyula Győző
Ispán: Zayzon Csaba
Galiba: Deák Fruzsina / Márton Fruzsina
Évi, az árva lány/Biri nénje: Fehér Zsuzsa / Deák Fruzsina
Sára, Matyi anyja: Bucsi Annamária
Mesélő/Mogyoró Ferkó: Ágoston Máté

Valamint: a Magyar Lovas Színház Komárom tánckara és összes lovasa

Rendezte: Balogh Gábor

ATEMPO.sk