Játék a kastélyban - a Körúti Színház előadása Rétságon

2023. március 29-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik a Körúti Színház Játék a kastélyban című előadása a darab írója, Molnár Ferenc műve alapján a rétsági Városi Művelődési Központban és Könyvtárban.

Molnár Ferenc örök, olyan, mint a jó whisky. Darabjai nem öregszenek, csupán érnek, hiszen amiről Molnár ír, az maga a nagybetűs élet, a lét: könnyű játék és egyben nehéz gond. Most éppen egy kastélyban.

A bájos történet főszereplője három rejtélyes szmokingos úr. Turai és Gál ünnepelt írók, akik vendégségbe érkeznek egy olasz kastélyba az éjszaka közepén. Velük van még a fiatal Ádám, a zeneszerző, aki a két író felfedezettje. Szerelme, Annie az ünnepelt primadonna, a közös darabjuk főszereplőjének érkezésére várnak. Ám a lány erről nem tud, őt épp az egyik régi szerelme köti le, akivel az éjszaka félreérthető szituációba bonyolódik, sajnos ezt Ádám és a két író ki is hallgatja. Vajon ez a kis léha megingás megbocsájtható?

Szabó Kristófot a Körúti Színház több darabjában megismerhették és megszerethették a nézők, most Turai Sándorként mozgatja majd a szálakat. Straub Dezső pedig új társulati tagként először mutatkozik be, mint Gál.

A belépődíj ára 3500 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Közreműködnek

Turai - Szabó Kristóf
Gál - Straub Dezső
Annie - Malik Édua
Ádám - Ráhm Dániel
Almády - Pecsenyiczki Balázs
Titkár / Lakáj - Galambos Zoltán

ATEMPO.sk