A Bagossy Brothers Company koncertje Budapesten

2023. július 22-én, szombaton este kezdődik az idén 10 éves Bagossy Brothers Company koncertje a Budapest Parkban, ahol vendégzenekarként a Kacaj formáció lép fel.

Az idén 10 éves Bagossy Brothers Company egy elképesztő teltházas koncerttel ünnepelte nemrégiben a kerek születésnapot.

A kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekara eddig 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg.

Minden albumuk többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, aminél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat, a 2021-es Fordul a világ album pedig már négyszeres platina.

Jelenleg ötödik sorlemezükön dolgoznak, amit a tervek szerint még idén megosztanak elképesztő létszámú rajongótáborukkal, július 22-én pedig visszatérnek a Budapest Park színpadára.

Kapunyitás 17.00 órakor. A belépőjegy ára 9 999 forint és 16 999 forint. 16 év alatt a koncertek csak szülői felügyelettel vagy szülő által meghatalmazott nagykorú kíséretében látogathatók. A 16-18 év közötti vendégek előzetesen szülőjük vagy gondviselőjük által kitöltött szülői nyilatkozattal vehetnek részt a koncerteken. A Park területén 23.00 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk