Nemzetközi operettfesztivál Komáromban - szombati program

Nemzetközi operettfesztivál Komáromban - részletes program

2023. augusztus 26-án, szombaton folytatódik a Nemzetközi Operettfesztivál Komáromban, Lehár Ferenc szülővárosában.

Az esemény fővédnöke Szinetár Miklós Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színházi, opera-, operett-, tévé és filmrendező. 

 

Szinetár Miklós

 

Klemen Terézia, a főszervező Lehár Ferenc Polgári Társulás elnöke elmondta, hogy szakmai és zenész beszélgetésekre, divatbemutatóra, operett karaokéra is sor kerül a koncertek mellett a két nap alatt a Tiszti pavilon udvarán.

Fellépnek a Házy Erzsébet Nemzetközi Tehetségkutató Énekverseny döntősei, a Carpedante trio, Nagy Ibolya, Szondi Tamás, Wurczer Péter és mások. Közreműködik a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar Farkas Pál vezetésével. A műsorvezető Gyurász Ildikó lesz.

 

Dunakeszi Szimfonikus Zenekar

 

Belépő 8 euró / nap összegért kapható. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program 

Augusztus 26. (szombat)

16.30 19. századi divatbemutató és táncok a Klapka téren a balatonfüredi Reformkori Hagyományőrzők Társasága előadásában és primadonna ruhák próbálása
17.30 Az operett reneszánsza – szakmai beszélgetés Szinetár Miklós Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló művésszel. Beszélgető társ Nagy Ibolya műsorvezető, operettprimadonna.
18.30 19. századi divatbemutató és táncok
19.00 Operett Karaoki – Próbáld ki magad!
19.30 Mulat az operett – híres és közkedvelt dallamok zenekari kísérettel
Közreműködik: Dunakeszi Szimfonikus Zenekar, karmester Farkas Pál. Fellép Balogh Luca, Bozsó József, Bódi Barbara, Csémy Emilia, Nagy Ibolya, Szondi Tamás, Wurczer Péter, valamint Hunyadi Balázs és Kiss Krisztina táncosok.

ATEMPO.sk