Az Alma Együttes és a Jazzformers koncertjei - Esztergomi Adventi 2023-ban (szombati program)

Az Alma Együttes és a Jazzformers koncertjei - Esztergomi Adventi 2023-ban (szombati program)

2023. december 23-án, szombaton 15.30-kor valósul meg több neves együttes koncertje az idei Esztergomi Adventi Vásár keretében a város Széchenyi terén.

A színpadon az Alma Együttes és a Jazzformers lesznek láthatók.

A rendezvény négy hétvégén át várja a látogatókat kézműves vásárral, széles kulináris választékkal, szabadtéri koncertekkel, gyermekprogramokkal és jégpályával.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

December 23. (szombat)

15.30 Alma Együttes - gyerekkoncert
18.00 Jazzformers - adventi koncert

 

Az Alma Együttes koncertje során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

A Jazzformers 2015 végén alakult. Akkor egy baráti örömzenélésre trombitálta össze a csapatot Szalkay Dávid, a zenekar frontembere. Tagjai – Szalkay Dávid (trombita), Szikora Balázs (ütőhangszerek), Iványi Gáspár (gitár) és Kiss Attila (nagybőgő) - felsőfokú szinten végzett jazz-, illetve klasszikus zenészek, akik aktív zenei életük mellett régóta zenetanárok is. A kvartett a klasszikus jazz határait feszegeti, elegánsan, stílusosan.

ATEMPO.sk