RockKarácsony az Alapi Power Banddel Salgótarjánban

2023. december 23-án, szombaton este az Alapi Power Band RockKarácsony koncertjére kerül sor Salgótarjánban, a KultPont Kávéházban.

Belépő elővételben 3500 forint, helyszínen 4000 forint. Kapunyitás 18.00 órakor, kezdés 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a koncertre.

 

A zenekar ALAPI POWER TRIO-ként indult majd 10 éve, és ebből a formációból nőtte ki magát az ALAPI POWER BAND, ami így az alapító három tag után, /ALAPI ISTVÁN, TAKÁCS "KANÓC" ROLAND, SÜMEGHI TAMÁS/, mára még három taggal bővült. /LŐRINCZ KÁROLY, POMPOR "SAMU" LÁSZLÓ, FRICS BALÁZS/.

Tagjai különböző nagysikerű formációkból ismerhetők. Koncertprogramjukat azokból a népszerű, ma már klasszikus rock dalokból állították össze, melyeket mindannyian nagyon szeretnek és melyek ikonikusnak számítanak a világ minden részében. Elhangzanak DEEP PURPLE, WHITESNAKE, JIMI HENDRIX, TOTO, JEFF BECK, LED ZEPPELIN klasszikusok.

Októberben megjelent új albumuk, ami egy ütős, magyar nyelvű rock album. Egy igazán hiánypótló zenei anyag, izgalmasabbnál-izgalmasabb rockdalokkal. A koncert előtt dedikálják is első albumukat és közös fotóra is lesz lehetőség.

 

ALAPI POWER BAND tagjai :

ALAPI ISTVÁN - gitár, ének
LŐRINCZ KÁROLY - ének
POMPOR "SAMU" LÁSZLÓ - billentyűs hangszerek, ének
TAKÁCS "KANÓC" ROLAND - basszus gitár
SÜMEGHI TAMÁS - dobok
FRICS BALÁZS - ütőhangszerek, ének

ATEMPO.sk