„Hallgassák a dalokat, mert azokban benne lakik az egész élet” - Csepregi Éva életműkoncertje Budapesten

2024. január 6-án, szombaton 20.00 órakor életműkoncertet ad Csepregi Éva a Papp László Budapest Sportarénában. A népszerű énekesnő estjére számos vendéget hív meg, köztük a Neoton Família Sztárjait.

70 éves Csepregi Éva, aki nem csak itthon hódított

A két és félórásra tervezett koncert három tematikus részből fog állni, a Neoton Família Sztárjai külön blokkban lépnek színpadra Évával. Az énekesnőt ezen kívül egy ismert muzsikusokból álló zenekar kíséri, fia, a dobos-énekes Heatlie Dávid vezetésével, aki végig színpadon lesz, hiszen hosszú évek óta állandó tag a Neoton Família Sztárjaiban is. Vendégként színpadra lép még Szulák Andrea és Náray Erika, a hangszereléseket Deseő Balázs készíti, a koncertet Radnai Márk rendezi.

A belépőjegy ára 9990 és 19 990 forint összegek között változik. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

“Többször léptem fel a Sportarénában a Neotonnal, szólóban azonban az első arénás nagykoncertem lesz. A zenekarral 1998-ban még a Budapest Sportcsarnokban játszottunk, majd 2005-ben már az Arénában, utoljára a Famíliával. Azóta Neoton Família Sztárjai néven dolgozunk, és ötször voltunk az Arénában, legutóbb tavaly" - idézi fel Éva, aki nagyon régóta tervezett egy ilyen nagyobb szabású szólókoncertet, aminek most, közelgő kerek születésnapja apropóján jött el az ideje.

Annak idején a Neoton Família mellett és később is több szólólemeze jelent meg itthon és külföldön egyaránt, dolgozott Bob Heatlie-vel, Végvári Ádámmal, és számos kiemelkedő dalszerzővel. Több, mint 50 országban lépett fel, köztük olyan rangos eseményeken is, mint a Yamaha International Song Festival, amelyet a Neotonnal 1983-ban meg is nyertek, illetve az 1988-as szöuli Olimpia megnyitója, ahol Mándoki Lászlóval adták elő az esemény hivatalos dalát, Korea címmel.

A nagyívű Életműkoncert alkalmából olyan dolgokat is szeretnék elénekelni, amiket nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam, miközben persze előadjuk a kihagyhatatlan slágereket is, amilyen a

Don Quijote, a Santa Maria, a Nyár van, a Holnap hajnalig vagy a 220 felett.

Szeretnék néhány dolgot elmesélni a közönségnek, miközben archív képeket is bemutatunk a háttérben”.

- fűzte hozzá Csepregi Éva.

ATEMPO.sk