Zolbert és Nika - JazzOn! fesztivál 2019-ben is Balassagyarmaton

Zolbert és Nika - JazzOn! fesztivál 2019-ben is Balassagyarmaton

2019. december 29-én és 30-án, vasárnap és hétfőn 19.00 órától kerül megrendezésre a JazzOn!, az év utolsó jazzfesztiválja a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

A szervezők ezúttal is kitűnő fellépőkkel kívánják zárni az évet, hisz ott lesz Zolbert és Veres Mónika Nika is. A napijegyek ára december 20-ig 3000 forint (csak online), helyszínen 3800 forint (elővételben és napján). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

December 29. (vasárnap), 19.00

Zolbert

És most rádugjuk magunkat a töltőre! Chill out, relaxáció, pozitív energia Magyarország legjobb smooth jazz előadójával.

Hazánk legnagyobb prémium music fesztiváljai után idén év végén Balassagyarmaton koncertezik Zolbert. A most 33 éves zenésznek a fusion és a smooth jazz világszerte ismert előadói adtak mintát ahhoz, hogy itthon elinduljon pályáján. Számos együttes session zenészeként dolgozik, első saját lemeze 2013-ban jelent meg. Több rangos zenei díj tulajdonosa, elismert előadó az Amerikai Egyesült Államokban is, ott például a JazzTraxx rádió az év legjobb lemezeit összefoglaló TOP25 válogatásában a 10. helyre választotta be Zolbertet.

Zolbert január 4-én született, Balassagyarmaton előszületésnapi koncerttel és minőségi populáris jazzel lepi meg közönségét.

 

December 30. (hétfő), 19.00

Veres Mónika Nika

Valamikor a '90-es években, még nagyon kicsi lányként ismertük meg őt a tévéből. Akkoriban minden tizenéves fiú szerelme volt ő, de aztán eltűnt a szemünk elől. Most Balassagyarmaton bukkan fel egy partykoncerttel Nika.

De ne gondolja senki, hogy még ma is papa féltő gondoskodása kell ennek a lánynak! Veres Mónika ha kiereszti a hangját, két dolog történhet: hidegrázás, és tetőbeszakadás. Készülünk erre a napra, megerősítjük a koncerthelyszín tetőszerkezetét! A hidegrázás viszont jöhet! Nagyon is!

Pop, funky, ismert dalok. Előszilveszteri buli minden idők legnagyobb slágereivel!

 

 

ATEMPO.sk