Játsszunk együtt! - Halász Judit koncertje Komáromban - ELMARAD!

Játsszunk együtt! - Halász Judit koncertje Komáromban

ELMARAD! 2021. szeptember 19-én, vasárnap 11.00 órától kerül sor Halász Judit családi koncertjére gyerekeknek és felnőtteknek Játsszunk együtt! címmel, a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

Belépő 13 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek  Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

 

A zenekar

ANTI TAMÁS - akusztikus gitár, mandolin, szájharmonika, ének
BARTHA TIBOR - billentyűs hangszerek, hegedű, furulya, ének
FÖDŐ SÁNDOR - basszusgitár, ének
BARNA ZOLTÁN "CSIBI" - dob, ütőhangszerek
MÓRICZ MIHÁLY - elektromos és akusztikus gitár, ének

ATEMPO.sk