A Haraszti Ádám Projekt online koncertje

A Haraszti Ádám Projekt online koncertje

2021. február 3-án, szerdán 20.00 órától a Haraszti Ádám Projekt és vendégei online koncertjére kerül sor a Budapest Jazz Clubból.

 

A Haraszti Ádám Projekt 2015-ben alakult meg Londonban. Az eredeti felállásban Sheldon Agwu (London), Bodo Maier (Basel) és David Mrakpor (London) voltak, akikkel felvették első kislemezüket 2016 májusában 'The First' címmel.

2017. őszén magyar zenészekkel alakul át a zenekar és 2019-ben a Hangfoglaló Program támogatásával el is készítik első nagylemezüket 'Let it Flow' címmel, amit az MZK Publishing adott ki. A lemezen meglepetésként egy énekes szám is felkerül, amin az ikonikus Sena hangja hallható, ehhez a dalhoz klip is készült.

A jelenlegi formációban Turcsányi Áron basszusgitáron, Szabados-Tóth Bálint billentyűn, szaxofonon és Deák Attila gitáron kíséri Ádámot.

2021. elején fog megjelenni második nagylemezük 'Wonky Tonky' címmel. Ezen az albumon már három énekes szám is szerepelni fog, olyan ismert zenészekkel, mint Csillag Júlia, Harcsa Veronika és Farkas Roland 'Wolfie', zenéjüket a jazz, soul és a hip-hop műfajok jellemzik leginkább.

Haraszti Ádám – dob
Deák Attila – gitár
Szabados-Tóth Bálint – zongora
Turcsányi Áron – basszusgitár

Vendég művészek:

Csillag Júlia – ének
D. Nagy Ágnes – ének
Cserháti Veronika – ének

 

ITT NÉZD A KONCERTET

ATEMPO.sk