Világ-Virág Estek – a HolddalaNap zenekar és Szalóki Ági online koncertje

Világ-Virág Estek – a HolddalaNap zenekar és Szalóki Ági online koncertje

2021. február 4-én, csütörtökön 19.00 órakor indul a HolddalaNap zenekar Világ-Virág Estek online sorozata, melynek vendége Szalóki Ági énekes lesz.

 

A zenekar 2021-re is azt tűzte ki célul, hogy muzsikájukkal segítséget nyújtsanak másoknak, ennek szellemében születtek meg a Világ-Virág estek, melyekkel 12 héten át egy-egy témát körbejárva muzsikákkal és mesékkel szeretnének segíteni kapcsolódni.

Meghívott vendégeik közt szerepel Boldizsár Ildikó, Lackfi János, Lakatos Mónika és Szalóki Ági is.

A tematikus alkalmakon dalok hangzanak el az istenszerelemről, a földi szerelemről, ezen erős idők témája az elengedés, a gyász: ennek is szentelünk egy külön alkalmat nagyböjt kezdetén. Más esteken magyar, afrikai, ausztrál őslakó, dél-amerikai népmesékkel s muzsikákkal, s szakértő vendégek gondolataival a környezettel való kapcsolatunkat helyezzük a szívünkre. Nagycsütörtökön énekelt keresztutat járunk népdalok segítségével. Húsvét után ég fele örvendünk, s a Föld Napja alkalmából már talán találkozhatunk is szabadtéri nagykoncertünkön! A műsorok családoknak szólnak: a meséket régen felnőtteknek mesélték, de a kicsinyek is kihallották belőle, amire szükségük volt, így nyugodtan gyertek kedves felnőttek! A komolyabb zenés műsorok tartalmából is annyit vesznek fel a gyermekek, amennyi nekik jólesik: úgyhogy szeretettel várjuk a kicsinyeket is! Mint a régi szertartásokon, mind együtt lehetünk!

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk